nordlys massasje

Torill

BRATT HÅNSETT

Telefon: 90781507

NORDLYS MASSASJE ®

er basert på kunnskap om hele mennesket - det fysiske, det mentale, det følelsesmessige og det spirituelle. Som massasjeterapeut fra Nordlys Centret i Danmark tilbyr jeg massasje på tre ulike nivåer:

Nordlys Wellness Massasje

er en helhetsorientert kroppspleie som gir avspenning, vitalitet og velvære.

Massasjen foregår i rolige omgivelser og skal gjennom behandling og omsorg gi hvile og avspenning.

Klienten får en trinnvis behandling av hele kroppen med oljer. Behandlingen tar ca 1 time, totalt med samtale og avslutning settes av 1.5 time til klienten.

I tillegg til Nordlys Klassisk Massasje gis: Avspenningsmassasje, Kvikk-opp-Massasje, Ayurvedisk Massasje, Jobb Massasje og Massasje for Gravide. Omtale av de ulike massasjeformer: Nordlys Wellness Massasje.

Hvis ønskelig kan enkelte deler av kroppen behandles spesifikt gjennom tema / delmassasje for deler av bena, føtter, deler av ryggen, armer, hode eller bryst.

Nordlys Combimassasje Exclusive er en lengre massasje hvor ulike teknikker kombineres. Sesjonen starter med den enkeltes ønske eller intensjon for møtet og et fotbad, behandlingen er en avspenningsmassasje kombinert med kopping, meridianmassasje og terapeutisk berøring gjennom polaritets- eller psykisk massasje.

Nordlys Terapeutisk Massasje

benyttes i arbeidet med en lang rekke ulike kroppslige problemer. Ved å betrakte og undersøke den enkelte vurderes hvilken massasjeteknikk som er best egnet for klienten.

Spenninger, smerter og skader i muskler, bindevev og ledd eller andre problemer i bevegelsesapparatet kan behandles med terapeutisk massasje.

Etter en kroppslesning drøftes og bestemmes en behandlingplan som bl a sier hva som skal løses for klienten og hva som er målet. Under arbeidet med dette benyttes både spesielle behandlingsteknikker og tema / delmassasjer med dypere fokus på spesielle områder av kroppen.

Nordlys Coachingmassasje

kombinerer samtale / coaching og massasje når klienten ønsker en personlig bevissthetsmessig utvikling og vekst med støtte av massasje.

Massasje og coaching, 1+3+Serie.

Den optimale vei til utvikling går gjennom å arbeide parallelt med kropp og sinn. Denne serien er sammensatt av en kombinasjon av strukturerte samtaler som hjelper klienten å holde fokus, oppgaver og øvelser klienten arbeider med mellom møtene og sunnhets- og velværeskapende massasjer. Serien går over 5 ganger med 2-3 ukers mellomrom.

Behandlingene foretas i Kurveien, i Oslo

Les mer, fra Moss Dagblad: Ta vare på deg selv.


SMITTEVERN